Nervous

Sy dah 33w... Tinggal 6w ke 7w je lagi.. Nak b.Salin.. Rs takut pun ada Bila fikir kn nak b.Salin.. Huhu... Sbb masa ank yg pertama dulu.. 18 jam tahan rs sakit.. Bila teringat masa kne jait.. Huhu.. Ngilu rs nya.. Seram sejuk d buat nya.. Wpon dah 8 tahun dah b.Lalu.. Apa pon.. Harap kelahiran ank kedua sy nie.. D permudahkn,n bayi sht n selamat.. Aaminnn...

13 Balas

semoga kita diberi kekuatan dan kemudahan.. saya 35 weeks 1 days..