Alahan teruk

Sy dah 12 minggu....bila nak hilang alahan ni...alahan truk smpai kena bising dgn misi sbb berat turun... mommy's smua buat mcm mna bg kurang alahan nya..

15 Balas

Masih awal lagi tu sis , haah waktu weeks ni still lagi alahan sis. Saya hilang alahan haritu waktu 16 weeks, alhamdulillah lega nasib baik tak smpai nak bersalin. Kawan saya dari awal smpailah bersalin alahan still tak hilang, saya hilang berat waktu tu 3 kg turun, lepastu masuk tri 2 naik mendadak jgk 1/2 kg dptlah cover balik👍🏻

2y ago

Ye betul tu sis, so tips dia takde cuma kalau nak makan kene try and error la makanan apa yg boleh masuk, lepastu selebihnya kita kene hadap je la muntah2 tu tggulah smpai waktu dia hilang😁