8 weeks 2 day

Ada tak alahan sama macam saya .. Alahan gatal2 satu badan .. Stiap hr kena .. Kena start 6weeks .. skrg da 8weeks .. doc ckp pembawakan .. Hmm kdg xthn mkn ubat alahan yg doc ksi .. Muntah2 x truk .. biasa je .. Paling teruk bg sy alahan gatal2 ni .. hmmm #bantusharing #firstbaby #1stimemom

1 Balas

saya pnh alami alergik dkt kaki dan prt. saya plk jns suka garu... hbs kt prt... dan kaki... saya bgtahu dkt nurse di kk dorg kasi cream.. tp xbrpa mnjdi last2 saya g cr cream kt farmasi Alhamdulillah elok parut pn hlg cma kna konsisten.... sblm bli saya akn tnya dlu cream untk ibu mgndung blh pakai..

3y ago

crram apa tu sis