Alahan teruk

Sy dah 12 minggu....bila nak hilang alahan ni...alahan truk smpai kena bising dgn misi sbb berat turun... mommy's smua buat mcm mna bg kurang alahan nya..

15 Balas

Saya pun sama tiap2 hari pening Dan sakit kepala x semangat buat kerja apa2 sgt suffered and very negative my first baby juga x tau mcm mana juga tiada org berbual juga sebb virus sekrg kurang keluar rumah bahaya Haiz week 11 saya x tau bila tamat Becos I lost myself sgt susah

2y ago

Saya dah try banyak brg such kapala angin minyak, mkn asam orange skin , mint candy , rebena candy semua itu pun x boleh Selesai cuma satu moments je x kan asyik mkn no stop 😂 I pun search pun semua ckp normal tp memang saya x boleh tahan Dan sedih sebb x boleh buat apa2 cuma tunggu je 🥲