Alahan teruk

Sy dah 12 minggu....bila nak hilang alahan ni...alahan truk smpai kena bising dgn misi sbb berat turun... mommy's smua buat mcm mna bg kurang alahan nya..

15 Balas

biase lah sis..alahan akan hilang sendiri masuk 4 bulan slow slow hilang..saya ni kak siap tanye ke mok tue agi gane nok hilang alahan,ye boleh suke ke kite..ye kabo tunggu beranok lh baru hilang

2y ago

betul sis..ade org bila masuk 4 bulan hilang..nak dekat due die dtg balik😆😆lemah semangat