Alahan teruk

Sy dah 12 minggu....bila nak hilang alahan ni...alahan truk smpai kena bising dgn misi sbb berat turun... mommy's smua buat mcm mna bg kurang alahan nya..

15 Balas

Nanti masuk 13/14 weeks insyaallah berkurang. Sy pun alahan teruk dr 6-13 weeks. Sakit kepala tu hari2 🥲, muntah loye, xselera makan. Masuk 14 weeks kemain selera makan datang. Hilg segala sakit kepala loye 🤣

2y ago

Ya allah kuat lagi kerja. Saya terpaksa berhenti , sebab tak dapat tahan alahan sampai pengsan dekat tempat kerja