loya

sy da nk masuk trmister ke 2..14w..tp sjak mnjak ni..sy loya pulak nk minum susu..makn nasi pn kurng..risau pulak kat bby nnti xckup zat atau lahir kurang berat..ada x momy2 mcm sy..?

2 Balas

Cuba minum susu kurma ke.Atau amalkn mkn kurma hari2.Klau ibu kuat minum susu time preggy,insyaallah risiko baby dpt kuning pun akn rendah.Minum susu coklat pun bole.Tp klau mmg xbolih langsung,mkn kurma,delima.Buat jus lagi bgus.

5y ago

Mungkin third trimester nti okey.

Byk mkn buah sis