confius 24/2/2020

Assalam hai mama semua..nk tnya la skang sy 33w3d..da start sminggu ni asik loya je tp x muntah n cery bery..smpi lemau bdan tahan loya..x penah ada alahan dr awal.tibe2 skang rasa loya + cery bery..n nurse bgtau dlm nota buku pink tnda2 sawan mcm pening muntah2 loya tu sgera ke spital..tp sy loya2 gitu je xde muntah or pening.jmaat ni 28 opemnt k.d sy akan tnya nti..mama penah alami x da ujung2 ni tibe2 dtg loya pulak n cery bery.tq mama smua

1 Balas

Sy klu loya2 saya mkn buah tembika..mgkin disebabkan angin dlm bdan