batu karang dan hmpedu

sy hamil 15w..sjak hamil ni sy sakit perut da 2minggu xbaik..da g hspital masuk air + injection tahan sakit..doc kata gastik shj..dan balik uma..pn xbaik juga..last smlm sy g klinik swasta..buat scan hati dan hempedu..doc sahkan ada batu kedua2 buah pinggang dan hempedu..kat sni sy nk tnya..sy ada google ngtakan minum jus epal hijau + lemon slma 6hari..dan 2 sudu minyak zaitum.. boleh mnghncurkan batu karang yg halus2..sy nk cuba..tp sy risau infect x kat baby nnti..

2 Balas

Cuba tanya doc cara nak buang batu selain operate tambah2 tengah ngandung

4y ago

doctr ckp kna buang lepas brsalin..buat masa hnya makn ubt tahan sakit shj..😔

dah sihat ke sis