Pendarahan seperti period

Sy d sahkan hamil dan kini usia 10week.sy scan masa kandungan 6week tapi belum nampak apa2 kerana usia kandungan masih awal ketika tu.check upt,double line..tapi semalam sy dapati ada darah fresh keluar.darah seperti darah period.tetapi perot saya xsakit..siapa ada pengalaman seperti saya?adakah sy keguguran?...sy menunggu suami pulang dari kerja utk ke klinik scan..

3 Balas

saya ada pengalaman mcm tu sis dan sedang mengalaminya sekarang. harini 23/3/2021 saya baru balik dri hospital, doc buat surat suruh refer hospital ada pakar sbb saya prgi ti takde pakar. doc scan kantung sy dah x nampak dan rahim saya dah menipis. sbb saya bleeding pun dah banyak dah ketul2. cuma kantungnya belum keluar. esok nak gi hospital yg direfer tu utk check lagi sekali dgn pakar.

3y ago

sama dengan saya sis. saya baru semalam dia gugur sendiri. inshaAllah semoga dipermudahkan utk sis.

pergi refer doc cepat2 takut jd apa2 pada kandungan

sebaik nya pergi cek trus sis ..