Ada darah line buat kali ke 3 selepas +ve hamil

Sy lewat period 6hari, hari ke7 dan 8 ada sikit darah mcm line. Pergi klinik +ve hamil tapi bila doktor scan tak nmpk kantung. Kiraan kandungan usia 5minggu. Hari ini sekali lagi ada darah macam line, perut sy sakit mcm senggut. Sy mohon pencerahan apa simptom yang sy alami ni yea? #bantusharing maaf gambar utk kepastian. Sb doktor ada kata bila tak nmpk kantung mgkn mengandung luar rahim. Sy jadi takut bila nmpk darah tu sb perut mcm sakit tp skala 1-10 masih skala 1. #firstbaby #seriusnanya

Ada darah line buat kali ke 3 selepas +ve hamil
1 Balas

Tahniahh sis! 5minggu tu baru lagi sbbtu belum nmpak kantung, selalunya dh nampak jelas 7w ke atas. Darah tu berkemungkinan proses implantation nak berlaku. Bykkan berdoa in shaa Allah semuanya baik2

4y ago

Sushi yg awk mkn tu sushi mentah atau sushi yg masak? Yg tak bole mkn sushi mentah mcm sashimi. Risau jgak sbb janin bru nak jd tu. Elakkan mkn mknan yg mentah, daging separuh masak, telur separuh masak. Bykkan mkn sayur, buah-buahan mcm buah delima. Minum susu kambing yg low sugar, saya dulu amalkan hi goat, kulit anak bersih & mulus