Mengandung tapi period

Hai, hari first last period 30/10. Check upt positive 2/12. Pegi scan klinik 4/12 doktor ckp tk nmpk kantung lg sbb 5mggu masih awal utk nmpk kantung. Harini 5/12 ada pendarahan seperti period. Darah tu mcm period yg normal mcm sblm2 ni. Sy confused adakah sy mengandung? Adakah sy keguguran? Adakah sy period? #firstmom #pleasehelp

1 Balas

Cuba buat upt lagi, kalau masih positive sis banyakkan rehat kalau masih ada pendarahan ada kemungkinan gugur sbb masa scan dr hanya nampak kantung baby. Pergi klinik terus jumpa dr

1y ago

Boleh ke check upt masa condition masih lg period/pendarahan? Ke kena tunggu hbs period/pendarahan dlu?