scan nampak kantung tetapi ujian beta hcg bawah 300

sy buat test upt kabur.. lepas 3hri bleeding sikit.. jadi pg sca tak nampak ape2.. lepastu pergi klinik repeat scan mcm gambar dibawah. m pergi hospital doct 1st scan kate kemungkinan ectopic.. kene tahan wad ambik drh.. 2nd doct. just berpandukan ujian darah kate beta hcg rendah 200++ jadi consider tak. pregnant..die.suruh balik.. masalah yg sy nampak.time.scan tu ape benda.. musykil dan xthu nk buat ape

scan nampak kantung tetapi ujian beta hcg bawah 300
7 Balas

klau pregnant hcg akan naik tinggi. boleh tunggu lagi 2 weeks tapi klau ada sakit yg teruk kena check lagi sekali la.. boleh cari ciri2 etopic pregnancy..