scan nampak kantung tetapi beta hcg rendah

sy buat test upt kabur.. lepas 3hri bleeding sikit.. jadi pg sca tak nampak ape2.. lepastu pergi klinik repeat scan mcm gambar dibawah. m pergi hospital doct 1st scan kate kemungkinan ectopic.. kene tahan wad ambik drh.. 2nd doct. just berpandukan ujian darah kate beta hcg rendah 200++ jadi consider tak. pregnant..die.suruh balik.. masalah yg sy nampak.time.scan tu ape benda

scan nampak kantung tetapi beta hcg rendah
3 Balas

Yg hitam atas besar tuh bladder... Bwah tuh mcm kantung n bby. Next repeat scan n beta.. Klau beta meningkat. Means jadi laaa bby tuh... Sebelum scan... Minum air bnyk n tahan kncing

Mungkin kantung dah turun sis. Try la pergi scan lagi kat klinik swasta untuk confirmkn lagi.

Bulat besar tu ape sis??

4y ago

Bulat besar hitam tu