upt positif tp scan tak nampak apa2

hai semua mommys. sy skrg kena warded..g hospital sbb ade bleeding sikit. tp tak habis pantiliner, mcm suku dr pantiliner..upt dirumah mmg positif, dan upt dihospital pun positif tp bila doc scan usg n tvs kosong..hmm doc suspect hamil luar rahim..doc skrg bt hcg beta..ujian drh..adakah normal scan 4week taknampak apa2? adakah kemungkinan kandungan sy selamat?

3 Balas

Normal tu utk 4 week masih tk nmpk apa apa, sbb kdg boleh lari sikit dr kiraan LMP. Selalunya klu ada blood spotting doc akan ckp tu implantation bleeding and tk perlu risau selagi tk bleeding banyak mcm period heavy flow. InsyaAllah ada rezeki kandungan puan selamat. Doa yg baik baik ya.. saya masa 5 weeks scan baru nampak kantung, itu pun 1.29cm je in length

1y ago

sma la check tp x ad ap ii second darah 210 esk kna repeat lg

Kes sis sama mcm sy. Bila buat beta hcg dia 25 je. Sekarang sis mcm mna kandungan?

lg buat Sy risau ..mcm Sy je...tkut nk g hospital ...