Ujian HCG Beta

Saya pregnant 5w2d, Disebabkan bleeding non stop dah 6 hari, saya ke klinik untuk scan, dan doc kata masih belum nampak jelas kantung dan doc risau terjadi kandungan anggur atau molar pregnancy. Doc macam tak yakin dan minta saya buat ujian hcg beta. Kena ambik darah lagi selepas 48 jam ujian tadi untuk memastikan kandungan saya ok. Ada yang pernah hadapi situasi seperti saya?

1 Balas

Dah buat tvs juga sis? Boleh saja kalau nk buat hcg beta utk confirmation cuma agak pricey

10mo ago

Doc kata xpasti itu kantung atau bukan sebab nampak abnormal..sebab tu buat hcg test..