Kalau scan boleh nampak da ke

Salam hai sy nak tanya ,baru² ni sy ad buat beta hcg untuk confermation pregnant sebab kali pertama sy scan 4week 5day cuma nampak rahim menebal sahaja...kalau ujian beta tinggi macam ni da boleh nampak kantung dengn baby sekali ke😅😅#bantujawab #ingintahu

Kalau scan boleh nampak da ke
9 Balas

tahniah sis! awal lagi kut sis tah lah. tak reti nak predict dengan nombor tu, sis dah berapa week. boleh cuba tanya doktor kut, dia mesti dah biasa baca nombor2 tu. seeloknya tunggu 8w ke atas baru scan, baru nampak cantik.

2mo ago

kalau ikutkan table tu, tally lah dengan kiraan LMP awak, 5-6w. tapi benda ni boleh berbeza juga, kalau twins dia naik cepat sikit etc. lagi 3-4w cantik dah nak gi scan.

Saya haritu 4w baru nampak dinding rahim tebal , scan masa 6w - 8w bru nampak jantung skli n baby

Awak buat beta hcg ni kat mana? Supposedly bila dia dah bg result terus tanya soalan tu kt staff

2mo ago

lahh..puncak alam...baik awak pergi klinik aurora .mmg klinik ibu dan anak haa..check situ..lagi okay

sama wakk. Saya 5 weeks baru nampak kantung itu pn kecil je

Tunggu 8 weeks sis. Buat masa ni jaga diri baik2

4w kecik xnmpk apa. nk nmpk janin tgu 8w keatas.

2mo ago

baek sis☺

Baru sgt lg tu sis.. better x pyh scan dulu.

2mo ago

Ni bacaan beta hcg sy haritu..6 mggu

Belum. Still rendah

tahniah