6 minggu kantung kosong

Hi, sy buat scan tapi kantung kosong n ada keluar spotting dah 6 hari. Siapa ada pengalaman yg sma?

2 Balas

Saya 4w, kantung kosong juga dan spotting. doc ckp its normal kantung kosong. so dtg lg 2 minggu, dah nmpk dah embrio dan kantung makanan. ikut je nasihat nasihat doktor,habiskan ubat hormon kuatkan rahim tu, banyakkan rehat, elakkan stress, minum air secukupnya, kngn angkat / buat aktiviti berat. tak sampai seminggu spotting berhenti

2y ago

Haah. Doctor cakap lagi dua tiga minggu cuba pergi klinik lain pulak utk scan. Kalau masih tak jumpa dia suruh refer pakar atau hospital kerajaan. Saya dah risau sangat. Minta doakan ya supaya ada rezeki baby first 🤲🏻🥺

Bahaya ada spotting. Pergi emergency bhgn emergency, nanti doktor pakar check. Kdg2 yg scan ni bkn doctor pun sbb tu diaorg tak tahu apa