Scan pregnant kembar ?

Saya dah scan 6 week haritu nampak kantung tapi tak jelas .. harini 7 week saya dtg klinik sbb x selesa bahagian perut dah buat scan lagi tvs nampak ada 2 kantung tapi masih kosong? Siapa ada pengalaman anak kembar ye?

1 Balas

pnglmn sy awl2 satu kantung. masa buka buku dktr scan ada 2 janin. so kantung ada dua x menjamin lg kembar atau x . boleh jd satu isi satu kosong, dua2 isi atau dua2 kosong. nti repeat scan semula masa 8-9w