Sy cek harini 29/6 .. 11w kantung kosong... Scan tvs kosong jugak...takda harapan dah ye ?

Kantung kosong

3 Balas

ade tye dgn doktor x knpe kantung kosong? selalu doktor akan suruh dtg lgi 2 weeks utk scan. awk ade bleeding x?

2y ago

period regular x? tkut tarikh persenyawaan lambat, thats why x nmpk janin lagi.

klu sis pegi swasta, biasa dorg akan refer pegi pakar. nt dorg cek lg detail punca kantung kosong

semoga dipermudahkan urusan puan. Blighted ovum, hamil tanpa janin