Kantung kosong dan bleeding coklat hari2

Minggu lepas sy scan kantung sy kosong yg sepatutnya ikut kiraan 7w. Minggu ni ada spotting pula mula2. Lepas 2 hari keluar coklat and smlm scan kantung still kosong n detect 5w instead of 8w ikut kiraan. Doc kata kantung masih cantik. Tapi darah coklat still ada. Macam mana sy nak tau sama ada sy keguguran atau x ya?

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

If bleeding trus pergi ke hosp, sbb sya pernah jadi tapi week 12, sya kantung kosong, mmg tggu2 kantung kosong jugak, so doc decide tggu dia trun sndiri, tapi saya ada spotting pink, terus emrgncy doc cek darh n kencing semua okey, pstu doc srh balik, blik tu tak smpai 8 jam, sya strt mcm sakit sngt2, smpai msa tidur tu sya tarik baju hsbnd smpai nak koyak😅 prgi toilet sbb nk kencing, trus rasa ada bnda kluar, rupanya kantung saya dah tergantung, and slowly tarik😭😭, hsnb basuh n trus ke emrgncy sbb sya bleeding truk, mmg bilik air kena cuci dulu😭😭. Sis kalau kluar sbrg spotting trus ke emrgncy.

Baca lagi

Saya baru cek tadi kantung saya pun kosong.. 10 minggu 6 hari dah kandungan.. setiap kali kencing dia kluar ketulan coklat.. dan doctor sah kan janin dah gugur.. and minta kita balik tgu 2 hari kalau kantung kluar sndiri.. kalau x ada kena sedut kluar kat hospital nnt..

selagi belum rasa contraction(sakit mcm senggugut tp sakit yg sgt sakit dan kuat), selagi belun keluar kantung, selagi tu lah belum gugur sepenuhnya

3mo ago

Hi sis sy skrg tgh mengalami keadaan ini. Tapi perut xrasa contraction and sakit 😔 cuma keluar drh coklat setiap hari

Tggu lagi 2w sis