x nk berharap ....

Sy bru je sambut anniversary yg ke2 ...(10/2)..tp msih x dpt bri hadiah zuriat utk suami.... Kdg sedih je rsa bila suami pegang perut ckp bila nk ada isi.... ???last period buln 9...tp smpai skrg x period lg... Mse 9/2/20 pg tu sy tgok ada tompok coklat muda sebesar 20 sen.. Spotting coklat tu ada dlm dua hri.. Tp pg mse bgun tdo je... Lps tu smpai hri ni x de dh... Kebetuln mse first kluar spotting tu suami blik skolah mngadu demam.. Suami demam smpai tga hri.. Mse tu suami ckp sy dh ada isi kot.... Tp sy x de rsa apa2..walaupun dlm hati dh brhrp sgt2...sy cume jwb.. Inshaallah ada rzki kita ada anak.... Dh penat nk brhrp... Tiap kli tgok muka suami jd sedih... Buln 12 dh ke klinik cek.. Doc kata x de mslh apa2 pun... Smpai la kluar spotting tu... Cek upt?... Dh byk dh cek... Still -ve... Trmsuk la pg td cek msih -ve.... Tp sy cek tnpa suami tau... X snggup nk tgok reaksi muka dia... ???X pe la... Kmi tggu lg... Brharap sgt keajaiban dri Allah utk kmi suami istri... Tp Allah baik sgt... Mse trikh anniversary kmi... Kmi dpt call dri tabung haji utk pemergian ke haji... Inshaallah nama kmi akan di shortlist utk ke sana.. Mngkin rzki kmi ke sana dlu... Dpt trus brdoa di rumah Allah... Doakn sy ye agar dpt rzki zuriat... ??Tringin sgt nk pegang zuriat sndri... Dn tringin nk rsa pnglamn jd seorg ibu mcm kalian semua... Dn sy doakn pda org yg dh lama menanti zuriat sprti sy akn cpt peroleh zuriat jga...

14 Balas

Mudah mudahan in shaa allah, Perancangan Allah itu lebih baik, dan sis kena ikhtiar, kalau Sis nak sye ade Jual Mamomhope, sye daa pregnant tak bole minum lagi, sye amalkan 2botol lebih alhamdulillah sye pregnant, kalau berminat boleh Pm 01139883644 kita cuma ikhtiar, setiap dugaan pasti ada jalan penyelesaian 😊

4y ago

kena ikthiar lagi sis, ada org cepat ada org lambat

Percaya lah sis ..perancangan allah tu indah .. Teruskan berdoa agar doa2 sis di kabulkan kelak. Saya turut mendoakan agar sis akan merasakan perasaan seperti mommy2 yg lain.mcmna perasaan happy ada zuriat.. amin2x.. 😇😇

4y ago

Btul sis... Prncgn Allah tu indah sgt kn... Mngkin rzki zuriat lewat... Tp Allah bg rzki lain dlu... Brsyukur sgt... Cume tu la slgi nama mnusia kn... Sntiasa akn ada keingin... Keingin sy cume nk merasa jd seorg ibu mcm org lain jga... Nk ada seorg anak pun dh brsyukur sgt... Bleh jdkn saham untuk akhirat.. Spya akn ada yg bleh doakn sy dn suami kelak... Aminnn... Inshaallah

Alhamdulillah.. Rezeki sis dapat pegi ke sana.. InsyaAllah Allah sentiasa mendengar doa2 hambaNya.. Yang penting kena sabar dan yakin dgn ketentuan Ilahi ye sis.. Sye pon penah rasa ape yang sis rasa.. Sye smpai depress

4y ago

Aminnn... Inshaallah sis... Sy pun kdg smpai trtekan.. Tp Alhamdulillah suami byk bg skongan.... Semoga kita semua sntiasa dilindungi oleh Allah...

InsyaAllah. Semoga puan dan suami dikurniakan zuriat secepat mungkin. Doakan saya juga yg masih menanti zuriat. Biar sama2 Allah makbulkan doa kita ❤️Aamiin

4y ago

Aminnnnn... Semoga sis pun akn dikurniakn zuriat dgn cpt

InsyaAllah sis.. Yakin dgn perancangan Allah.. InsyaAllah rezeki anak akan sampai utk sis & suami pada waktu yg tepat..

4y ago

Aminnnn... Trima kasih sis ats doanya..

InshaAllah,,,ada rezeki sis,,,lmbt atau cepat je...smoga Allah permudahkan urusan kta smua...aamiin

4y ago

Aminnn... Ye btul... Cume cpt atau lmbt je... Dn slalu yakin kn dri... Slgi ada rahim.. Slgi tu kita bleh hamil kn...

Pegi la klinik pula sis, mana tau tu petunjuk yg rezeki baby tu dh ada..

4y ago

Yeke, nnti gi klinik ye, moga kali ni Allah kurniakn rezeki biat sis dan suami

Semoga Allah berikan puan zuriat secepat mungkin. Insya Allah.

4y ago

Aminnnn... Trima kasih sis ats doanya

Aminnn ya Allah.. tolong doakan sy juga ya sis...

4y ago

Aminn... Inshaallah stu hri nti kita akn dpt merasa bgaimana mnjdi seorg ibu....

Semoga puan diberi rezeki zuriat suatu hari nnt...😊

4y ago

Aminnn... Tq sis