x period period lagi

Salam sy dh lewat period 47 hri... Smpai skrg x de tnda2 nk priod .. Mnggu lps dh cek upt tp -ve..lg smnggu Igt klau still x priod n cek upt still -ve nk p klinik utk check-up.. Tkut ada prob lain... Spe ada pnglmn sma mcm sy. Bleh share x..

4 Balas

sy pernah sis. bulan januari. 63 hari lewat. check upt -ve memanjang. sy pergi klinik utk check. sebelum tu sy minta doctor buat ultrasound, kot2 ada baby ka. tp doctor ckp just ada darah beku (darah haid yg belum turun), jd doctor kasi sy ubat turun darah. makan selama 5 hari. lepas tu darah akan turun dgn banyak. berketul2 sbb lama x period kan. lps tu cycle period sy normal semula. better sis pergi klinik, doctor akan check.

9mo ago

Hmm post ni dah 4 tahun lepas sis

sis pregnant x lepas lewat priod ni? sbb sy dlm situasi ni skrg

saya,dh lewat 56 hari,tanda2 period ada,tp xperiod..upt -ve..

4y ago

Sblum ni.. Sis pnh lewat mcm ni x.. Dh try check up kt klinik x

hormon kali sis..

4y ago

stress pn bole gnggu kitaran haid..