moga ada rzki

Hi.. Sy nk kongsi pnglmn sy dn mnghrpkn smoga ada rzki utk syg peroleh zuriat... Last period sy 20/9/19 lps tu x dtg dh priod.. Buln 10,11 still x dtg. Smpai la buln 12...trikh (11/12/19) pg sy nk kncing.. Ada tompokn coklat sikit... Sy igt nk dtg priod dh.. Tp tghri x de.. Mlm pun x de.. Just pg tu ja ada tompokn coklat... Upt jgn ckp la dh byk sy test semua -ve... Sy biarkn lg.. Sbb igt hormon... Tp buln sblum ni sy priod regular tiap buln.. Bila dh hmpir tga buln x priod... Sy dh risau... Trus bt cek up kt kk... Doktor trus sruh scan sbb tkut ada cyst or fibroid... Bila dh scan alhmdulillah semua ok.. Perut clean dri sbrg cyst dll...spjg sy x dtg priod sy lngsung x de sakit perut ke apa... Slalu bila nk priod akn rse cramp yg ringgn... Tp kli ni x de... Rse ok je spjg x priod... Doktor pun kta semua ok x de mslh apa2...pregnt pun x.. Cume x dtg priod je... Bila sy mnta ubt turun kn drh priod ..doc ckp x bleh lg... Still bru lg.. Tgggu ckup 6 buln klau still x dtg priod jga.. Dtg kk skli lg utk cekup... Smtra tggu ckup 6 buln.. Doc sruh jga mkn n bt upt test slalu... Sbb tkut ovulasi lewat...hrp ada rzki sy dn suami... Doakn sy spya dprmudhkn urusn sy... Trgin sgt nk ada zuriat sndri... Dh TTC hmpir 2 thun... Klau spe2 ada pnglmn mcm sy jga bleh la share... Mne tau ada yg sma kes mcm sy juga...

10 Balas

Lbh kurg sama mslh awk dgn sy.. Bulan 10 11 dtg je period, stat bulan 12 smpi skrg xdtg² period.. Buat upt +ve, cek kt hosp kerajaan ckp xprggy,pakej dgn scan semua.. G klinik swasta buat scan ckp bru 4weeks,g berurut pun tukang urut ckp ada isi dlm rahim.Pening nak prcaya mana 1..rse stres nak g buat scan lg, nk cek upt lg.. Tkot kecewa lg 😢

Amin sis. Doa kan sy jugak. Sy pon tk dtg period lama. Awal bln 11 ada check up. Ckp rahim tebal mybe nk period. Tp xperiod2. Dah cd99 harini , ada spotting jugak bln tgh bulan 11 haritu dekat seminggu lebih. Entah la. Minggu ni nk check balik

4y ago

Ye ke.. Sy hritu ada spotting awal pg tu je.. Sehari je.. Lps tu x de dh... Tu la hrp ada rzki kita kn... Aminnnn...

Sy doakan tuk awk dan suami. Sy pun hampir 2 taun menanti bru lekat bulan nie selepas buat rawatan. Andai x de rezeki awk boleh try jmpe doc mnta pil kesuburan clomid. Sy dua kali mkn, kali kedua alhamdulillah lekat.

insyaallah ada rezeki awak tu nanti dan juga sy.. aminn

Moga ada rezeki sis, saya pun mcm sis jg..

4y ago

Inshaallah sma2 doa..

Semoga ada rezeki utk awak nnti aamiin

4y ago

Aminnn.. Tq

moga ada rezeki awk .. Amin

InsyaAllah moga ada rzki utk sis

4y ago

Aminn.. Tq sis

Moga ada rezeki sis

Semoga ada rezeki

4y ago

Aminnn.. Tq sis