keliru!!!

Hi semua, sy period x teratur....last saya period bln 7 hr tu...then last month 21.8 ada spotting brown keluar sehari je...then x period sampai la skrg...last 2 week sy cek upt -ve...tp blk kg mgu bru ni nenek sy pegang perut and dia ckp ada isi, masih bru katanya...tp sy still x cek upt lgi utk comfirmkan sbb takut kecewa...

2 Balas

Nak xnak, kne la check dulu awk. Klu btl ada isi, awk dah kne start jumpa doc tu ☺

5y ago

👍👍

Cube check ye sis mana thu ada..klau x ad jgn la kcewa truskn usaha😊..

5y ago

Dah cek upt & -ve...2 kali cek -ve tp org2 tua pegang perut sy ckp ada....tu yg jadi confius tu....