Cust Ketika Hamil

Sy br blk dr scan doktor utk tgk kehamilan sy. Doktor bg tahu, ada 2berita satu berita baik n satu berita buruk. Baby sy dlm keadaan baik 7mggu 4hari.Tp sy ada ketumbuhan cust. Ada sapa2 yg penah alami mcm sy. Sy jd risau keadaan baby sy. Adakah bahaya utk kandungan sy.

1 Balas

Sis mengalami ketumbahan cyst ke mcmne ek?? Kalau cyst dkt ovari...kalau jnis yg air di dlmnya . In shaa Allah mkin naik minggu preggy n mkin bby mmbsr dia akn mengecil@mengecut... Jika jnis yg bkn air dia akn mmbsr brsm dgn bby... Xpe nti stiap kali g chckup sis try tnye doc bpe size cyst sis ketika itu...mkin mngecil atau sebalik nya tnye advice dr doc mcmne pd ketika itu.. pape pn jgn stress k... Just chill n njoy ur pregnancy... Sbb kalau ada cyst ni xleh stress2 😉

4y ago

Most wlcme 😉