LUTEIN CYST

Assalamualaikum , pukul 830pm tadi sy pergi scan kandungan sy , doktor kata kandungan sy baru lagi 6 weeks . tp ada cyst (ketumbuhan) berhampiran dgn janin sy , doktor kata berkemungkinan rahim sy tak kuat , ada tak ibu ibu berpengalam mcm sy? bahaya tak untuk kandungan? mcm mana sy nak atasi malasah ni.

LUTEIN CYST
1 Balas

Sy ada cyst sbelum prgnant.. Dr nasihatkan banyakn minum air kosong.. cyst 3cm ke atas perlu beri phatian..

4y ago

Apa pon utk kpastian.. sis refer dr.. dr mesti akan cadangkan ssuatu..