Fetus besar

Salam semue. Sy bru balik scan. Ikot kan sy baru 6w5d. Masa scan, kantung ikot, cuma baby besar. Doktor risau suruh refer pakar. Tp before tu, boleh sy tau sapa2 penah pengalaman mcm sy? Doktor kata baby besar mcm ni patut dh boleh nmpk jantung. Doktor pon kata baby besar tk ikot umur. Tp tak nampak. Risau sy ni.Mohon pencerahan bg yg pernah berpengalaman. #firstbaby

Fetus besar
1 Balas

lebih kurang la due Kita sis. insha allah xde pape. doa yg baik2. Sy 6w dh nmpk bby Dan jantung. sis tunggu next scan atau dptkan 2nd opinion mybe scan tvs ke lebih jelas😊