perut masuk angin

Sy br 9 minggu..tp perut kerap msuk angin..jd sy jd x selesa perut cm sebu je...apa yg kita mkn kluar blk...dh gi klinik doktor bg ubt cm air kapur ( magnesium trisilicate mixture) tp msih x mmbantu...ade x yg pernah alami mcm sy...

2 Balas

Standby Biskut sentiasa dlm beg @ kereta. Setiap 15,20minit,makan sekeping sementara tunggu waktu makan. Banyakkan minum air masak. Nanti lama2 ok

Mmg akn mcm tu.. awl2 pgnant.. lmbt mkn pun angin trus munth