kematian baby

sy bersalin semalam tp sayangnya nyawa anak xpanjang.dia meninggal dunia.kawan2 doakan sy.tetiba sakit tanpa tahu sebab.

147 Balas

Salam tkziah puan...bykkan bersbar ye..ank puan tggu puan disurga tu...

Innalillah..salam takziah dear..semoga awak tabah..besar dugaan awak..

Al Fatihah (dalam bacaan) Semoga sis tabah menghadapi saat2 ini..

Salam Takziah...Al Fatihah sis...semoga sis dan suami tabah n kuat...

Salam takziah sis..baby syurga.. selamat bpantang kei ktk juak..

Salam takziah sis.. semoga sis tabah n redha dgn ketentuanNya..

Salam Takziah. Syurga tempat dia. Bertabah iye.

Salam takziah puan. Semoga puan terus bertabah dgn dugaan ini.

Salam takziah sis, semoga Allah bgi sabaq n kuat 😍😇🤲

Takziah 🙏🏻 semoga diberi kekuatan & kesabaran 💪🏻