Ada mkn ubat obimin kkia

Sy baru 3hari mkn cirit birit pula 😥cmpur lendir2 putih

6 Balas

Saya stop mkn sbb bila mkn msti muntah n ada 1 hri tu lps mkn..skit dada plus skit kpla..sya mkn folic acid sja..klu nk mkn just jarakkn brpa hri atau minggu..

lendir putih tu keputihan ... cirit birit tu normal bermakna ubat tu sesuai .. kalau tak sesuai dia akan muntah balik

2y ago

mksud sy ,najis campur lendir2 putih n merah sikit

Ada mkn vitamin C tak? Sbb usually vitamin C pun boleh buat cirit birit, tambah2 kalau tiba2 start makan

2y ago

ohhh tiada pula, obimin tu kdang saya mkn kdang xsy mkn

kena inform doktor nanti doktor bagi ubat lain. x sepatutnya jadi mcm tu kalau ambik ubat

Tak ngam dgn awk rasanya, mintak tukar ubat

bagitahu doktor... boleh tukar ubat