Assalamualaikum nak tnya sapa pernah mkn ubat ney mmg cirit birit ka sbb dokter sruh sy mkn ubat ney

3 Balas

sy mula² d bagi zincofer, hb mcm tu jelaa tak naik², makan 2 biji sehari.. (najis keras @ sembelit) . lepastu dr. tukar iberet, pun makan 2 biji sehari pagi & malam sebiji (najis lembik / lawas.. kadang² cirit jugak tp tak pasti sebab ubat ni atau makanan. kencing pun kuning terang makan iberet ni) kalau masih cirit birit juga bgtau je dr. tukar ubat lain..

cirit tu tak. tapi kalau mkn mlm tu esk pagi mmg mbuang. kalau dah 2 3 kali mkn tetap cirit birit tu.. kena maklum dr

kalau cirit birit, minta doc tukarkan ubat lain.

10mo ago

Okey awak tqima ksih nnti sy mntak dokter tkaq ubat lain