kencing manis

sesiapa wife tgh pregnant tp masa pregnant tu kena kencing manis dan kena juga pakai insulin so sad..my wife tgh insulin sian tgk dia hari2 kena cucuk kat perut..??

1 Balas

Baby ganggu penghasilan insulin smasa mgndung ni. Xpa. Lpas brslin akan back to normal. Cuma kwal pgmbilan gula dlm pmakanan harian smasa mgndung ni. Sy dlu gdm on diet control. Xprlu ccuk just jaga mkn tp kna buat bsp test stiap bulan. Mlm2 sblum tdo ambik lotion sapu kt bwah perut dia . Sjuk hati dia. 😊💕

4y ago

oic..thanks