Sg hgghjgss

Akak ipar dtg rumah semalam. Main dgn ank. Sy ckp la nasib akk baik harini. Biasa masa ni dia tdo lg. Ni dia bangun dpt la main dgn dia. Akak ipar tya, dia kuat tdo ke? Sy ckp ya kuat tdo. Dia pun ckp kat baby sy, kalau kuat tdo masa mana nk berfikir? Duk ulang ayat sama. Sy terus pandang akak ipar sy dgn pandangan " asal la ko b**oh sgt". Baby bru nk masuk 3 bulan kot 😑 Nk kata ank aku x cerdik la tu kuat tdo. Ee org tua..

3 Balas

mak sy sendiri pon dok ulang cakap, kerja nak bagi ank lena🥹😅 isu nya diorg baru main/acan baby 5min, sy dah nak amik baby utk tido. padahal sungguh baby dah bgi clue mguap. masa tu baru sbln lebih..ya Allah hahah..nak marah tapi kena sabar,nak marah tapi kena sabar🤣

Sis anggap je dia cetek ilmu bab baby ni, walaupun dia dah beranak 3,4,5,6 orang anak ke. Orang yang suka condemn/judging another parents atau baby, ialah seorang yang palatao. Dia rasa dia je betul. Padahal, kelaut. Geram, cuba la buka minda jaga sensitivity mulut tu aih.

1y ago

tu la baby kuat nangis org ngata, Kuat tdo pun ngata aishh. sy anggap dia kurang cerdik dan gila jela tika bercakap barulah xde rasa sakit hati.

Hahahhahhah sis gelakkan je la lain kali bila dia cakap gitu, pastu kata ke dia banyak2kan lah membaca sebelum kondem