Doakan kandungan sihat & selamat❤

Sy ada soalan buat mommies yg ada pengalaman ethopic. Apa symtom yang mommies rasa time pregnnt luar rahim tu?sakit tak? maaf sy sekadar nak tau Sy skrg prggy 5 weeks tapi belum dpt tau kat mana janin tu.risau ethopic,tapi sy tak ada rasa sakit apa .Doakan kandungan sy normal yaa. Ni preggy yg kedua selepas gugur tahun lepas?

21 Balas

saya 2018 etophic pregnancy tiub belah kiri kena buang . kalau i cerite die mcm nih . i lewat period 2 weeks . memang syak i pregnant , sebab i period regular . then , selepas 2 minggu i sakit perut sangat sangat sampai i nak bangun pun tak mampu , i menangis sepanjang 3 hari . and i tak pi scan lagi time tu , then dokter ckp awk positif awk pregnant , tapi tak nampak kantung , hari tuh jugak refer hospital sebab sakit tuh allah sahaja tahu , tga hari refer hospital petang terus operation , pukul 6 masuk bilit opertion sampai pukul 10 baru siap . kisah i etophic n tiub belah kiri kena buang. alhamdulillah sekarang i dah pregnant . kandungan sudah 14 weeks😊 . doakan ye ibu ibu supaya anak sofia ini sihat smpai lahir aamin