Pecinta kucing ☺️

Sy ada bela kucing indoor , memg tkpenah bwk klua sbb bela kt dlm flat , dh vacine & sunat , sblom mnunggu nk dpt ank selama 1thn lebih ,kucing2 nila mcm anak kesayangan kteorg smpai tido skali dlm bilik ? , tp ada org tgur sy klau dh pregnant tk boleh bela kucing bahaya utk baby, sy sedih laaa , so sy nk tnya btul ke memg langsung dh tk boleh bela ???

Pecinta kucing ☺️
41 Balas

Bleh je sis..yg penting jg kebersihan kucing tu spaya tak bw penyakit...sis pun dh vaksinkan...tempat dia tdo dan buangan dia sntiasa dibersihkan...soh suami handle buangan dia..klu sume tu dah ok..xda mslh sis..sb kakak sy bela kucing indoor jgk dr bujang smpi ank 4 kat..alhamdulillah ok...tp klu anak alergik nti..ms tu mungkin bleh fikir semula...

5y ago

Okay tq so much sis , leganya dgr , ha ah skrg mndikn kucing, bersihkn pasir pun semua suami buat ☺️😊 skrg memg akan kurangkn main dgn kucing