bela kucing

boleh ke bela kucing ? tapi mmg kucing indoor je tak keluar mane mane ? ade effect baby dlam kandungan ke kalau bela kucing dalam rumah ? #20week #firstbaby

6 Balas

in shaa Allah.. xder masalah pun nak bela kucing.. cuma kalau boleh pasir kucing tu mintak lah husband yg scoop kan.. pasir dgn kencing n poop kucing tu x elok utk pregnant mothers.. selain drpd tu.. bela lah brpa byk pun nak.. janji jaga kebersihan.. tu jer 😊

Sy bela kucing. kdg jenis suka pnjat Kita sondol muka bila time manja. alhamdulillah doa yg baik2. Sy selalu pesan dkt kucing Sy utk doakn mummy dia sihat. bby sihat. sbb kucing akan pndg je Sy kalau nmpk Sy tgh loya muntah 2-3x sehari

Boleyh .. Tapi Kena Jaga Kebersihan .. Segala Najis Kucing , Boleyh Mintak Tolong Husband Yg Bersihkan .. Sbb Bahaya Untuk Kandungan ..

12mo ago

boleh je bersihkan..sy sndiri pon bersihkn najis kucing..pakai mask & scoop mcm biasa..then lepas tu cuci tgn bersih2 dgn sabun..

bg sy ok je..,cuma nya bab buang najis bg husband buatkan k

Boleh je

bole je