Keguguran&cyst

Sy 6week... Tp start 11ogos bleeding warna coklat.... Scan hanya nmpk yolc sac & cyst Di belah kanan... Ade x ibu2 yg ade pengalaman gugur? Berapa lama ye darah nak keluar mcm period tu? App ospital 14sep lama lagi sy nk tunggu... Dan ade petua x nk bg cyst hilang atau kecut? 😔

3 Balas

saya ngadung sis. check upt positive pergi klinik tahu tahu ada cyst. selalu turun darah. bila g hospital. doktor kata turun darah org yg ada cyst perkara biasa. saya sendiri tak faham

3y ago

Sy dh selamat bersalin bulan mac.... Sis berapa week

sis nak tye,sis gugur atau dah selamat bersalin masa Kes ni ye..

Even belum sampai app . Better pergi check terus sis .