Mengandung dan cyst

Nk tny ade sesaape yg mengndung brsama dgn cyst x. Mcm sy pergi klinik utk scan baby. 6w brsama dua cyst 7 dan 4cm. Bleh kecut ke cyst tu? Risaunyaaa sy..

5 Balas

Inshaallah,, semakin baby besar. Cyst akan mengecut disebabkan baby yang menekan cyst tu. Inshaallah.. awk boleh search pengalaman ibu-ibu yg ada cyst dlm ni. Bykkn berdoa ya inshaallah.. takda apa effect pada baby awk.

saya anak pertama ada cyst sis,tpi sblum saya mengandung memng dh ada cyst,smpai dktor ckp tak blh mengandung🥲,tpi pas saya msok 38minggu cyst tu hilang..alhamdulillah,tpi jgn minum soya sis,mee,jaga diri permkanan

Makanan apa je nak elakkan laa untuk ibu hamil yg ade cyst ni? Bantu sy.

hi ins... apa perkembangan ye? saya pun alami situasi sama

12mo ago

ok la tu smakin mngecil. sbb dulu cyst sy x mngecil n doc tkot bahayakn bby nnt tu yg operate.

Saya pun sma ada cyst, awk skit bawah perut tak???

3w ago

Alahai operate kat perut ke