Mengandung tapi ade fibriod.

Siapa sini ade pengalaman pregnant ade fibriod/cyst. Masa scan 4week 3 cm , ni scan 7 week still sama. Kantung tu nampak kosong, tp alhamdulillah, ade janin insyaallah ade hearbeat skli. Tp yg risau ni fibroid/cyst tu. Mcm mna nk bg hilang ? Or dia hilang sendiri?

Mengandung tapi ade fibriod.
4 Balas

sis,,pantang mkn...jgn mkn ayam, daging & jnis2 mknn yg ade unsur ayam & daging.,susu lembu , kmbing pun xleh. klo leh, amik ssu almond & byk mkn buah2an, sayur & seafood je..

1w ago

susu almond ada jual kat mana ya ?

Jaga pemakanan sis...sy mgandung ade 2 cyst besar 6cm dgn 4cm tpi alhamdulilah xgangu baby pun .. Sy selalu mkn yogurt flavor kosong dan makan brokoli.. Skrg sy dah brsalin czer buang cyst tu..

6mo ago

mengecut ke fibroid sia

no