Buka Buku Pink on 14week..

sy 4week da tau pregnant.. pegi klinik swasta... then doctor ckp better buat buku pink timne 12 week until 14 weekk.. so time 10 week sy try call kk.. 2 tempat kk sy call x angkat pon... 1 day 1 kk ni received call then kena call another kk sebb ikot tempat tinggal kita.. dua2 sebenarnya dekat je.. then call 1 lg.. daftar by online.. full schedule... sy akan bukak buku 21 ni (14week).. sbb sy dah try call bnyk kali.. hmm.. sebelum ni just buat scan dekat klinik swasta.. n mkn folic acid sahaja... sekarang musim Covid-19.. so pegi walk in or tgu schedule yg telah ditetapkan? sy tkot kena marah... help mommies!!

Buka Buku Pink on 14week..
32 Balas

Saya hari tu sama jgk. Call byk kali tk berjawab. Last2 selamber je saya walk in. Boleh masa tu misi yg kt kaunter register tanya ‘kenapa tk call buat appt?’ Then saya tunjuk call log dkt dorg brape byk kali call tp tak berjawab. Last2 dorg bagi saya masuk dlm utk set appt. akhirnya dpt jgk buka buku masa 12 weeks.

3y ago

ooh.. sy dah buat appointment.. then rasa lama sgttt... mak pon bg tekanan. sb lama.. hahah.. risau sis.. terima kasih sis