macam mana procedure nak buka buku pink guys

hai momies! skrg sy tgh prgnnt 10w5d masih blom buka buku pink, dah call kk u booking app tapi xangkat call patut saya walk in ke? xtaw lah procedure nak buka buku pink ni. risau jugak pegi kan kene marah plak xwat app. help me 😩

6 Balas

Walkin terus.. klu ank first bawak surat nikah or kad nikah, bil api or air.. bawak skli scan bby klu ada.. utk memudahkan nurse.. klu xde pun xpe sbb nnti doc scan lain… Nnti klu nk g kk buat buku.. sediakan air n roti.. sbb kdg lama jgk nk menunggu tu.. tkut lapa..

1y ago

walk in je sis...tp sy aritu g KK kne g klinik luar jmpe dok untuk test kencing n scan...nnti bru die BG tarikh untuk temujanji kat bahagian ibu anak

Next time mnta suami pergi 🤣🤣 HAHAHA saya hritu pergi dgn suami tpi suami yg pegi dlm buat kan appointment dia just keluar tanya bila last period jeh ... hehe 😆itu pon nurse tnya suami kenapa lambat 😆😆masa tu 11w

Walk in terus sis utk book appointment, sy hrtu pon sama call xpernah berangkat. Walk in je, lepas tu set tarikh lain utk bukak buku pink. Sy bukak buku pink dh 13 minggu mcm tu, insyaAllah nurse xmarah.

haritu sy pg klinik biasa tu dlu.. buat pengesahan pregnant. klau org dah sahkan pregnancy bole je kot direct anak & ibu.

walk in je. cakap la dah call tapi takde yg angkat

Better walkin sis