Buat buku pink

Ada momy yang tau tak ..nak buat buku pink di kk kena call kk dulu atau walk in ya?

9 Balas

Kalau KK area awak jenis mudah angkat call, boleh je call dulu awak. Macam saya, sikit lg nak tercabut tangan call KK untuk set appointment buka buku pink. 😂 End up walk in juga yg senang untuk dapatkan first appointment, dan terus dapat date 3 hari lepas walk in untuk checkup

9mo ago

hahaha...adoii laa...oklah kalau mcm tu..try call dulu tak angkat sy pegi terus la kk..tq momy🥰

nak senang walkin je kk terdekat.. sbb nurse akan bagi tarikh & bgth dokumen apa kena bawa time buka buku 😀

9mo ago

ouhh yeke..ok²..tq momy🥰

Kena call buat appoinment dulu..nanti dia bagi tarikh untuk datang and bagitau apa dokumen perlu bawa

9mo ago

ouhhh.. okay²...tq momy🥰

Tempat saya waktu call, dia suruh walk in untuk dapatkan tarikh appointment

9mo ago

ouhh yekee..ok² tq momy

xyah call sis saya pergi je terus ckp kat nurse nak buka buku pink

tmpt sy kne call dlu.. nti dia bg tarikh appointment ..

9mo ago

kena call dulu la ye..ok tq momy🥰

mcm sy trus g kk..sbb call bnyak.kali x angkat pun😅

9mo ago

ouh yeke..ok..tq momy🥰

call

sy call