Buka Buku Pink

Hi Mommy semua. Nak tanya, untuk area Puchong, ada sesiapa boleh share cara nak buka buku pink? Dah call klinik batu 14 banyak kali dari last week. Tak pernah angkat. Saya susah cuti. Risau kalau walk in then takleh buka buku. Nak kena apply lagi cuti, saya dah masuk week 10. Pergi scan swasta, dr dah sarankan ke kk buka buku. #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Sy pergi walk in, rezeki esoknya terus boleh buka buku. klu nk call jenuh xberangkat lngsg. xpun blh cuba call awal pagi (8am)