alahan??

sy 1bln pregnt xde alahan lagi .. adakah ini akn bterusan atau akan ada tklama lg? alhmdulilah jika xde alahan sbb tkmmpu sy nk bkerja nti ....

1 Balas

Doa yang baik2. Jangan la xde alahan nk minta alahan. Sya tiap solat doa jangan ada alahan sebb saya dan suami jarang jumpa, lpastu sya kerja. Alhamdulillah. Allah makbulkan doa. Saya xde alahan sepanjang pregnant.

5y ago

alhmdulilah sis ..sy pun bkerja mintk xde alahan spjangnye .. ..