Takde alahan

Sy nk tny, normal ke sy xde alahan? Sy cuma rasa letih. Muntah, loya & pening xde. Sy bru week7. Tp sy takde alahan. Scan kantung ada. Next week bru scan lg skli. #ingintahu #firstbaby #1stimemom

17 Balas

sy no 1 xde alah.. no 2 xde alah.. skli no 3 Allahu.. Allah nk bg rasa MCM mna alah tu.. ha hambekk.. mkn tido muntah.. itulah rutin harian.. selama 3 bulan.. dh MCM mayat hidup rasa..🥴🥴😓😓

Saya pun takda alahan. Cuma sakit pinggang dan cepat letih. Kdang2 rasa mcm tak mengandung 😂 Syukurlah kita takda, kesian tgok org yang ada. Alhamdulillah.

normal sis , saya masuk 8 weeks dh terlantar , mula2 seronok hehehe last² katil dengan saya tak dpt dipisahkan seharian terbaring sampai lh 10 weeks dh okay sikit

3y ago

betul hehehe

saya dri awal..skrg dah 19week...x de alahan yg teruk...masa 12week jee ade muntah 3,4 kali jee..pastu x de dah..cume skrg badan rasa lesu jee sngt2..

3y ago

sama dgn saya sis..muntah teruk xde sgt..kdg2 je..loya tekak tu selalu..hehehe makan pon memilih je..hahaha

ReZQi tue sis pregnant tanpa alahan..alahan nie mbantutkan aktiviti seharian n kcergasan diri..just enjoy je pregnancy..

Sy dulu masuk 8,9w baru dtg alahan... Nasib baik sekejap je... Tu pun belah malam je... Jgn mintak sis... 😆

alhamdulillah sis sme mcm sy ..tk ad alahan jgk ..sng la sikit. tp ad rse letih tu kdg2 buat jd pemalas la ..

jangan di mintak ada alahan Puan. Takut tak tertanggung. 🤭 Alhamdulillah Puan bebas dari alahan.

Normal je sis sbb kawan saya mengandung skrg dh masuk 8bulan, totally dia mmg tkde alahan langsung

blom lgi tu sis . hehhe.. tpi syukur lh kalau xde alahan.. kalau ade alahan ni, nah susah sgt.