Normal ke klu scan swasta beza 2hari je dari due date tp scan di kk beza sampai seminggu lebih?

Swasta 22/8 scan patut 7week tp dpt 6minggu 5hari,kk scan 4/9 masa buka buku pink patut dah 9week tp dpt 7minggu 3hari siap dr marah lagi cakap saya main2 bagi LMP saya padahal saya mmg catat setiap bulan dekat kalendar n kena repeat scan 19/9 nak tentukan due date ... Masa dr kk tu scan pun mcm x ikhlas je sebaik sempat jugak tgok cart denyutan jantung baby and baby kt skrin tu dah laa scan x sampai 5min 😭..

4 Balas

Normal