susu anmum

Susu anmum ni ok tak ? Sebab saya minum cirit biri kena behenti ke ? Or teros kan. Boleh tak bagi cadangan susu yang sesuai?

24 Balas

Mungkin bukan disebabkan susu. Kena jumpa doktor tanya apa punca sebenar.

Minum fresh milk low fat je..anmum byk gula..sy beli anmum xboleh masuk..😅

5y ago

Hehehe..betol2..dah la tamak dah beli promo smpi 2kotak..😅

Sy mnum ok je... Hehe klau da mcm Tu baik sis tukar je Susu lain...

Anmum tgi gula. Blh cuba fresh milk. Sy minum farm fresh kurma.

5y ago

Farm fresh punya brand mmg sdap.. hehe sis, yg yogurt berries tuh bole mnum x??

Habiskn jela susu tu ,syg nk buang,,cbe ubah cara pemakanan

Anmum mlawaskn pbuangan.. So spe y smbelit okey la gne

Try anlene.. Tr minum susu gg tdak ada gula..

Sy mnum ok je. Tp sy abik yg kurang gula

Minum susu hL, ada campuran folid asid,

Cuba nespry sgt ok. Kurg gula