Susu

Assalamualaikum nak tye. Susu ap yg sesuai untk org mengandung. Sebab suami terlmpau risau. Dy siap beli dah susu anmum. Sbb sebelum ni minum susu hl tu je. Susu anmum ni okayy ke ? Ad yg minum tak?

2 Balas

Anmum manis tu. Banyak gula. Takut check tekanan darah nanti naik pula BP. Boleh minta dulu sampel mana-mana susu yang ada macam frisomom, similac mom, enfamama, nestle mom & me. Nanti dah rasi, boleh beli mana yang sesuai.

5y ago

Tapi tak sure lah jenama saya sebut tu banyak gula ke tak, tapi saya dah try frisomom dan anmum, dua ni manis sikit berbanding enfamama

Sy bari try anmum 2minggu.. check berat naik 4kg dlm mase 3minggu lebih.. n kne marah pulak suruh control makan.. sebelom ni ok je..