susu anmum

Susu anmum ni ok tak ? Sebab saya minum cirit biri kena behenti ke ? Or teros kan. Boleh tak bagi cadangan susu yang sesuai?

24 Balas

Sis kena try & error susu ni. Kalau susu ibu kita suggest sis mintak sample je dulu. Susu tepung fernleaf boleh, susu kotak hl , dutch lady semua tu pon boleh. Anmum ni manis. Sis boleh lebihkan air sikit ikut tekak sis. Takleh telan stop je.

rasanya sis ada lactose intolerance. macam saya kalau minum susu lembu, comfirm esok cirit birit. try cari susu farm fresh. dia tulis lactose intoletance. dalam rm7.++. try cari kat supermarket.

Sama lah. Aku pun ini macam. Saya ada tanya dokter itu susu banyak panas jadi itu macam. Lepas tuh saya tanya 1 brand (Ensure), dokter cakap boleh.

Kalau cirit birit better jgn terus kan. Boleh try fresh milk farm fresh, HL or Magnolia sedap. As long as ada calcium ok je susu apa apa

Saya pun minum anmum and harini hari pertama minum. Cirit birit jugak. Kene tukar susu lain rasenya. Tak sesuai utk saya.

Sy serasi dgn anmum choc je. Susu lain buekk blk😂😂 tp kadang sakit perut jgk mcm minum milo .. Tp ok je

Susu anmum agk manis sis.. blh naikkn berat badan... klau cirit birit.. sis try susu lain sja lh..

Saya pun cirit mnum anmum sis.. Now mnum susu kotak jer.. So far ok.. Dutch lady..

Saya minum fresh milk je sis. Nurse kata susu ibu mengandung ni gulanyaa tinggi.

Sy dulu minum fresh milk HL dan Goodday tp perisa coklat lah sbb xminat susu.